Vår styringsgruppe

Våren 2014 spurte vi fem mennesker som allerede hadde fulgt oss en stund om de kunne tenke seg å sitte i vår styringsgruppe. Disse fem takket alle ja, og nå ber vi dem om råd når vi skal ta store beslutninger. Disse menneskene kommer fra IKT-næringen og organisasjoner som jobber med sosial innovasjon i Norge og Sverige. Takk for at dere støtter oss!


Lisa Long

Er Product Manager for Appear.in, en startup i Telenor-økosystemet, som lager en webløsning som gir deg den enkleste videosamtaleløsningen som fins! Lisa er awesome på systemtenkning og datadrevet analyse!


Torgeir Waterhouse

Er Direktør for Internett og nye medier i IKT-Norge, IKT-næringens interesseorganisasjon. Torgeir jobber med spørsmål og saker relatert til internett og internettbaserte tjenester.


Annika Cawthorne

Er forretningsutvikler i Mid Sweden Science Park, forskningsparken i Østersund og ved Mitte Universitet. Hun jobber med inkubatoren og hjelper entreprenører ta seg frem kjapt og tidlig.


Kia Klavenes

Er rådgiver i PURE CSR, et selskap som jobber med å levendegjøre samfunnsstrategier og å gjøre dem lønnsomme. Hun har spisskompetanse i bærekraftig forretningsutvikling, innovasjon og entreprenørskap.


Ida Asp

Er forretningsutvikler i Mid Sweden Science Park, samme forskningspark som Annika jobber i. Her jobber hun med inkubatoren, og har jobbet med deres satsning på sosiale innovasjoner de siste tre årene.