Folkehelsekampanjen Nattens helter


Digitale fortellinger, Helse

Hvem Nattens Helter
Når Høsten 2012
Hvor Oslo og Bergen


logo_nattenshelter

Hva

Vi gav utfordringen til alle studenter i Oslo og Bergen: Vær avholds i tre måneder og blogg om opplevelsene dine. Med støtte fra AKAN og Oslo kommune jobbet vi med alt fra konseptutvikling, design og prosjektledelse til innholdsproduksjon og markedsføring av Nattens Helter. Vi designet vi en tre måneder lang opplevelse for de fire studentene som ble plukket ut til å være med. De fikk opplæring i innholdsproduksjon og verktøy for å tenke over hvordan du vil fremstille deg selv og hvordan du blir opfattet, ukentlige utfordringer de måtte gjennomføre og blogge om for å få poeng, og ukentlig oppfølging. Du kan lese bloggen på www.nattenshelter.no.

wwnkonsulenttjenester

Bakgrunn

Fire personer har lagt ut på en reise. En reise for å bli superhelter. Nattens superhelter. De må reise langt og lengre enn langt (les: Bergen – Oslo og Oslo – Bergen), de må gjennomføre utfordringer som setter både kreativiteten og ferdighetene deres på prøve, de må bli kjent med både fremmede og seg selv, og alt dette skal de gjøre mens de er avholds. Avholds i tre måneder høsten 2013, fra 20. august til 18. november, og blogge om det. De er alle bachelorstudenter. De er alle aktive og engasjerte studenter. De er fra Oslo, Lillesand, Tromsø og Stavanger. Og de er ganske så morsomme.


De fire bloggerne

De fire er Michelle Buer, student ved HiOA, Andreas Mathisen, student ved UiO, Ida Torkjelsdatter Storehaug, student ved UiB og Kasper Vagle, student ved NHH i Bergen.

De overlevde både fadderuker, festivaler og hytteturer. De har vært på fest med studentaviser og tv-team på slep. De har blitt intervjuet på radio, i aviser og av sine egne venner. Alt dette, og mer, har de skrevet om, tatt bilder av, filmet og lagt ut på bloggen. Til fornøyelse for alle oss andre på www.nattenshelter.no.


Nattens helter på facebook og på twitter