HEI! en kryptert kommunikasjonsapp for ungdommer som trenger å kommunisere med offentlig sektor


En trygg kanal for hverdagslig kontakt mellom ungdom og voksen i hjelpeapparatet

hei-symbol_web

HEI! er en kryptert kommunikasjons-app som gjør det mulig for ungdom å ha kontakt med sine kontaktpersoner i hjelpeapparatet. Visjonen vår er at den skal brukes i barnevern, blant viktige voksenroller som utekontakter, LOS, støttekontakt, helsesøster eller tilsvarende roller i hjelpeapparatet. Spesielt der hvor uformell kommunikasjon kan oppstå på ukrypterte kanaler sånn som sms og Facebook.

Prototypen er designet av Natale Hugvik.


Pilot

larvikVi starter pilot med bruk av HEI! i Larvik kommune i 2016 og ved Bufetat.

Løsningen er også tatt opp som forskningsprosjekt ved Center for Connected Care på Oslo Universitetssykehus.Change Leader hos Reach for Change

reach for changeI 2015 ble vi Change Leader i Reach for Change, og i 2016 er vi med i et inkubatorprogrammet hvor vi får hjelp til å jobbe videre med selskapet vårt.


Støtte fra Innovasjon Norge

Innovasjon norgeWorld Wide Narrative har mottatt 150 000 NOK i etablerertilskudd fra Innovasjon Norge. Vi er snart i mål med en prototype.


Jobb med oss

Vi trenger en front-end programmerer til å være med på reisen videre. Ta en titt på hva det innebærer her.


Styringsgruppe

HEI! Har en styringsgruppe hvor barnevernspedagog Camilla Egeberg, Landsforeningen for barnevernsbarn og IKT Norge deltar. Redd barna har også fungert som rådgiver på hvordan teknologi kan brukes inn i sosialtjenesten.


Bakgrunn for ideen

I januar 2015 arrangerte vi en innovasjonscamp i samarbeid med Landsforeningen for barnevernsbarn og IKT-Norge. Tema var hvordan kan digitale løsninger gjøre hverdagen bedre for barn og unge med barnevernstiltak. Blant deltakere var det mennesker med erfaring fra barnevernet, som jobbet i barnevernet, designere, programmere og forretningsutviklere.

HEI! var én av løsningene som kom ut.

Landsforeningen for barnevernsbarn ba oss om å realisere HEI! og siden det hang veldig sammen med arbeidet vårt siden oppstart var svaret enkelt. Ja, det vil vi gjøre!

therese_byhring_2015_liten

Lurer du på noe? Du kan kontakte Therese Byhring / therese@wwnlab.no som er prosjektleder for HEI!.