Arrangementer, Blogg

Wednesday 25th of November: Shaping a Nordic Model of Social Innovation


Shaping a Nordic Model of Social Innovation

We talk to Rebecca Allen Lamptey about shaping a Nordic Model for Social Innovation. Rebecca works for Forum for Social Innovation in Sweden, who are organising the two day conference titled “Social Innovation Summit: Shaping a Nordic Model for Social Innovation” in Malmö.

Here´s what happened at the summit.

Meet us on our Facebook group Impact Coffee.

Listen to the September podcast

If you want to know more about this meetup you can listen to our podcast from the September meetup where we talk about the future of social innovation with Ernesto Hartikainen from Sitra in Finland.

SUBSCRIBE WITH ITUNES

Download it: MP3 | AAC | OGG | OPUS

Morning Impact Coffee: Shaping a Nordic Model of Social Innovation

Wednesday, Nov 25, 2015, 8:00 AM

Location details are available to members only.

20 Impact Makers Went

We talk to Rebecca Allen Lamptey about shaping a Nordic Model for Social Innovation. Rebecca works for Forum for Social Innovation in Sweden, who are organising the two day conference titled “Social Innovation Summit: Shaping a Nordic Model for Social Innovation” in Malmö.Meet us on our Facebook group Impact Coffee. Listen to the September podcast…

Check out this Meetup →

Følg oss

Merete Grimeland

Daglig leder og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg har jobbet med digitale fortellinger siden våren 2007, og jeg kommer nok aldri til å stoppe med det. På denne reisen har jeg snart fått møte nesten 460 mennesker som har vært med på å fortelle sine historier. Jeg føler meg veldig privilegert.
Følg oss