Blogg

Impact Coffee Podcast Episode 002: The Future of Social Innovation in a Nordic Perspective


Download it: MP3 | AAC | OGG | OPUS

Impact Coffee Oslo connected with the SIX Nordic event The Future of Social Innovation hosted by Sitra in Finland. The podcast is hosted be Chris McCormick and Arne Kringstad. This time I get to be part of the interview alongside Ernesto Hartikainen fra our Finish partner Sitra.

The Future of Social Innovation in a Nordic Perspective

This episode can be experienced in its entirety, directly from the player above below. You can also look us up on iTunes (or any podcast service with an iTunes directory search option), subscribe to the podcast, and listen while on the go. Enjoy!

Join us on the next Impact Coffee. Every last Wednesday of the month.

Følg oss

Merete Grimeland

Daglig leder og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg har jobbet med digitale fortellinger siden våren 2007, og jeg kommer nok aldri til å stoppe med det. På denne reisen har jeg snart fått møte nesten 460 mennesker som har vært med på å fortelle sine historier. Jeg føler meg veldig privilegert.
Følg oss