Blogg

Reblogg: Samfunnsinnovatørene har blitt medieforening


skrevet av Stine Slettås Machlar, daglig leder og redaktør for Samfunnsinnovatørene

Slik det er i dag finnes det ikke noe nettsted for samfunnsinnovatører, de som ønsker å bli det og de som ellers er interessert i samfunnsinnovasjon. Vi ønsker at Samfunnsinnovatorene.no skal bli nettopp det og har gjort bloggen om til en medieforening.

Høsten 2008 startet Merete Grimeland i World Wide Narrative dette nettstedet med den hensikt å vise frem alle menneskene som jobber som jobber med samfunnsinnovasjon. Siden den gang er det  stadig mer i vinden. Blant annet har Innovasjon Norge besluttet at det skal satses mer på dette.

Det er så mange utfordringer i samfunnet som må fikses, og samfunnsinnovasjon er metoden for dette. Med det ligger det også i kortene at samfunnsinnovatører skal fikse det. Men hvem er så de?

Her på Samfunnsinnovatørene.no har du fått følge noen av dem som gjestebloggere og via små intervjuer, men sjelden hører vi om dem i tradisjonelle medier. Det er kanskje derfor dette nettstedet har vokst den siste tiden. Folk ønsker å vite mer om disse folkene som jobber med å endre samfunnet til det bedre, enten som frivillige eller betalte arbeidere.

Slik det er i dag finnes det ikke noe nettsted for samfunnsinnovatører, de som15163228858_2970489312_o ønsker å bli det og de som ellers er interessert i samfunnsinnovasjon. World Wide Narative så behovet der ute og startet en medieforening med meg i sommer.

I tiden fremover legger vi om Samfunnsinnovatørene fra kun å være en plattform som samfunnsinnovatører blogger på til å være et digitalt mediemagasin som på fulltid fokuserer på samfunnsinnovasjon.

Du skal selvsagt få fortsette å følge våre fantastiske gjestebloggere, og i tillegg vil vi gi deg tekster, podcaster og filmer som omhandler samfunnsinnovasjon innen ulike temaer i samfunnet.

Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven som daglig leder for foreningen og redaktør for Samfunnsinnovatørene.

Underskrift

Følg oss

Merete Grimeland

Daglig leder og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg har jobbet med digitale fortellinger siden våren 2007, og jeg kommer nok aldri til å stoppe med det. På denne reisen har jeg snart fått møte nesten 460 mennesker som har vært med på å fortelle sine historier. Jeg føler meg veldig privilegert.
Følg oss