Blogg

Boligbloggen – Rapporten


Leieboerforeningen har som mål at alle skal ha et godt sted å bo. Med dette prosjektet vil vi se på hvordan Bjørnåsen Syd kan være et sted hvor leieboerne trives og ønsker å bo over lengre tid, og hvordan kunnskapen hentet fra dette prosjektet kan benyttes i fremtidige lignende utbyggingsprosjekter, og også eksisterende bomiljøer.

Høsten 2014 jobbet vi for Leieboerforeningen med dette utrolig spennende prosjektet om leiebolig og bomiljø. Du kan lese mer om bakgrunnen for prosjektet og hva vi skulle gjøre i dette blogginlegget fra august 2014.

Jeg lærte så masse av å jobbe med dette, både om boligpolitikk, boligutbygging, om rettigheter for leieboere, om hva leieboere tenker om seg selv, om hva andre tenker om leieboere. Også lærte jeg en del om meg selv. Hvorfor blir jeg ikke med på dugnaden der jeg bor, eller den felles grillfesten i bakgården, selv når styret henger opp kjempemorsomme lapper med bilder fra the Sopranos?

Her kan du lese rapporten fra pilotprosjektet.

Her finner du andre blogginnlegg skrevet underveis i arbeidet med dette prosjektet:
Boligbloggen – Prosjekt Bjørnåsen Syd
Boligbloggen – En superhelt for leieboere
Boligbloggen – Hvilke rolle spiller bydelen?
Boligbloggen – Husbanken, hva er deres oppgave?

Therese Byhring
Følg oss

Therese Byhring

Prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg mener at god design handler om å forstå behovet til brukeren av tjenesten eller produktet du designer. Jeg tror på å bruke designtankegang til å finne fram til nye gode løsninger på utfordringer.

Jeg ønsker å bruke kunnskapen jeg har til å utrette noe samfunnsnytting.

Du kan kontakte meg på therese@wwnlab.no eller på +47 977 03 822
Therese Byhring
Følg oss