Blogg

Last ned gratis: Tegne- og skriveblokka for Digitale sykehusfortellinger


Digital fortellinger gir ny lærdom om personer og opplevelser. Det skaper økt forståelse og empati mellom mennesker, spesielt fordi det gir oss muligheten til å se fra andres perspektiv. Hva er viktig for noen og hvorfor, kan en fortelling gi svaret på.

Våren 2015 gjennomførte vi prosjektet Digitale sykehusfortellinger i samarbeid med Cornelia Stiftelsen for å lære mer om hvordan det var å være barn og ung på sykehus. Under prosessen utviklet vi et lite hefte som vi brukte sammen med barna og ungdommene, og du kan få tak i det her.


aktivitetsblokk_digitale_sykehysfortellinger

TEGNE- OG SKRIVEBLOKKA FOR DIGITALE SYKEHUSFORTELLINGER

En skritt-for-skritt aktivitetsblokk som hjelper deg å lage digitale fortellinger om hvordan det er å være på sykehus.

Av World Wide Narrative

OM DENNE AKTIVITETSBLOKKA

I World Wide Narrative og vår samarbeidspartner Cornelia Stiftelsen, som sammen med oss stod bak prosjektet digitale sykehusfortellinger, er en viktig del av jobben å sørge for at barn og unges stemmer bli hørt innenfor helse- og sosialtjenesten. Denne blokka forklarer hvordan vi gjør det ved bruk av digitale fortellinger, og stiller spørsmål og gir oppgaver som hjelper til med å lage digitale fortellinger. Blokka kan brukes alene, sammen med venner, foreldre eller på sykehuskolen eller fritidsklubben på sykehuset.  Du finner alt du trenger for å komme fra start til slutt på en fortelling, og hvis du har lyst, hvordan du kan få med din digitale sykehusfortelling på denne nettsiden.

 

Følg oss

Merete Grimeland

Daglig leder og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg har jobbet med digitale fortellinger siden våren 2007, og jeg kommer nok aldri til å stoppe med det. På denne reisen har jeg snart fått møte nesten 460 mennesker som har vært med på å fortelle sine historier. Jeg føler meg veldig privilegert.
Følg oss