Blogg

Endelig! Digitale sykehusfortellinger på Riksen i april


Endelig har vi fått i gang digitale sykehusfortellinger på sykehuset. Vi har så langt fått laget to små digitale sykehusfortellinger, og det er to til underveis. Hvordan får vi til dette?

kickstarter_dsf_tilFace

Jo, i oktober/november hadde vi en folkefinansieringskampanje (crowdfundingkampanje) via nettsiden Kickstarter. Der fikk vi inn nok støtte til å gjøre workshopaktiviteter på sykehus.

Vi er i gang med disse workshopene akkurat nå. De er på ungdomsrommet på Riksen i første etasje når det er fritidsklubb på mandager.

Vil du være med på den siste dagen med Therese, AnneFi Troye og meg? Da blir det også visning av alle de digitale sykehusfortellingene!

april

man13apr17:00- 20:00Digitale sykehusfortellinger på Riksen17:00 - 20:00 Sognsvannsveien 20, Oslo, NorwayEvent Type :Digitale sykehusfortellinger
man20apr17:00- 20:00Digitale sykehusfortellinger på Riksen17:00 - 20:00 Sognsvannsveien 20, Oslo, NorwayEvent Type :Digitale sykehusfortellinger
man27apr17:00- 20:00Digitale sykehusfortellinger på Riksen17:00 - 20:00 Sognsvannsveien 20, Oslo, NorwayEvent Type :Digitale sykehusfortellinger

Når vi er ferdig har vi et lite hefte for å lage flere digitale sykehusfortellinger som vil bli lagt ut som pdf til nedlasting. Hvis du vil ha den så meld deg på nyhetsbrevet vårt så kommer den veldig snart.

Følg oss

Merete Grimeland

Daglig leder og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg har jobbet med digitale fortellinger siden våren 2007, og jeg kommer nok aldri til å stoppe med det. På denne reisen har jeg snart fått møte nesten 460 mennesker som har vært med på å fortelle sine historier. Jeg føler meg veldig privilegert.
Følg oss