Blogg

Fortellinger fra Culturakunder


I september 2011 holdt jeg, gjennom Sweet Chili Stories, en digital historiefortellingsworkshop sammen med Nadina Helen Bakos og Arne Kringstad for Cultura Bank og noen av deres kunder.

En historie har blitt publisert nesten hver uke siden den helgen. Under ser du de historiene som til nå er ute, og en historie om workshopen laget av Stian Thorstenson i Cultura.

Det kommer fortsatt ut videoer fra workshopen. Det som var det beste med helgen var at vi fant ut de som jobber i Cultura og de som er kundene deres er veldig opptatt av de samme tingene, men kanskje spesielt bærekraftighet. Derfor deler jeg disse digitale historiene også her på World Wide Narrative sine sider.
Ta en titt på historiene under.

Følg oss

Merete Grimeland

Daglig leder og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg har jobbet med digitale fortellinger siden våren 2007, og jeg kommer nok aldri til å stoppe med det. På denne reisen har jeg snart fått møte nesten 460 mennesker som har vært med på å fortelle sine historier. Jeg føler meg veldig privilegert.
Følg oss

2 Comments